December 11, 2018, 04:23:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
 
   Home   Help Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Question.  (Read 44789 times)
kcphoto2008
Doctor of Scooterology
*****

Karma: 1
Offline Offline

Location: Crestwood, Ky
Bikes Owned: 2012 Yamaha V-Star 950 Tour, 2009 Suzuki Boulevard S40 aka LS650, 2009 Piaggio BV250 (stolen by some worthless POS), Vespa S150 (sold)
Posts: 514

Thank You
-Given: 1
-Receive: 9



Email
« on: February 19, 2014, 05:11:28 PM »

Why is it the first time I try to sign on I get an error message that my screen name and password do not match? Type the exact same thing in a second time and it works. 
Logged
Maggie
Administrator
Doctor of Scooterology
*****

Karma: 163
Offline Offline

Location: St. Louis
Bikes Owned: The Fastest Ever Bet & Win 310cc ~ Tsunami 650cc ~ 09 TMax ~ 09 DN-01 ~ 17 Sypder RT-Limited
Posts: 15280

Thank You
-Given: 316
-Receive: 772


Let's Ride!!!!!!


« Reply #1 on: February 19, 2014, 05:18:07 PM »

Can't answer that one never happened to me.
Logged

It's a scooterful day in the neighborhood!
jdbrot
Doctor of Scooterology
*****

Karma: 13
Offline Offline

Location: Kentucky
Bikes Owned: Honda Reflex Sport ABS
Posts: 1355

Thank You
-Given: 13
-Receive: 104



« Reply #2 on: February 19, 2014, 08:31:55 PM »

You are a special person and the website wants more of your attention.
Logged
Maggie
Administrator
Doctor of Scooterology
*****

Karma: 163
Offline Offline

Location: St. Louis
Bikes Owned: The Fastest Ever Bet & Win 310cc ~ Tsunami 650cc ~ 09 TMax ~ 09 DN-01 ~ 17 Sypder RT-Limited
Posts: 15280

Thank You
-Given: 316
-Receive: 772


Let's Ride!!!!!!


« Reply #3 on: February 19, 2014, 09:20:10 PM »

That's a much better answer than mine.
Logged
billg
Administrator
Doctor of Scooterology
*****

Karma: 20
Offline Offline

Location: Summerfield, FL
Bikes Owned: 2005 Burgman 400; 2003 VTX 1300
Posts: 4978

Thank You
-Given: 161
-Receive: 203



Email
« Reply #4 on: February 19, 2014, 09:38:26 PM »

People are so helpful on this site.
Logged
EZMark
RCR
Doctor of Scooterology
*

Karma: 9
Offline Offline

Location: Swansea, IL
Posts: 1388

Thank You
-Given: 2
-Receive: 60



Email
« Reply #5 on: February 20, 2014, 03:36:26 AM »

Maybe your computer is saving the password for you and either it's the wrong password or you are entering the password on top of the saved password.
Logged
Spyderist
RCR
Doctor of Scooterology
*

Karma: 8
Offline Offline

Location: Louisville, Ky (Lou-a-vul to the locals)
Bikes Owned: '16 Can-am Spyder RT Limited SE-6, '08 Suzuki Burgman 400 w/Minitrike (better half's), '07 Honda Reflex Sport (also better half's)
Posts: 580

Thank You
-Given: 9
-Receive: 38



« Reply #6 on: February 20, 2014, 05:01:59 AM »

Mine does this too ... but not on Maxi-Scoots, only on the River City Riders site (same forum software).

Weird ... (that's what computers do)
Logged

Spyderist, formerly known as ZURG

If You Don't Ride, You Don't Know
http://www.youtube.com/watch?v=x4mU8ZqMZPU
Maggie
Administrator
Doctor of Scooterology
*****

Karma: 163
Offline Offline

Location: St. Louis
Bikes Owned: The Fastest Ever Bet & Win 310cc ~ Tsunami 650cc ~ 09 TMax ~ 09 DN-01 ~ 17 Sypder RT-Limited
Posts: 15280

Thank You
-Given: 316
-Receive: 772


Let's Ride!!!!!!


« Reply #7 on: February 20, 2014, 01:35:51 PM »

Same forum maker but two differing versions. 

This weekend I will do some research on the forum maker website and see if I can come up with a "logical" reason for the login issues.
Logged
Spyderist
RCR
Doctor of Scooterology
*

Karma: 8
Offline Offline

Location: Louisville, Ky (Lou-a-vul to the locals)
Bikes Owned: '16 Can-am Spyder RT Limited SE-6, '08 Suzuki Burgman 400 w/Minitrike (better half's), '07 Honda Reflex Sport (also better half's)
Posts: 580

Thank You
-Given: 9
-Receive: 38



« Reply #8 on: February 20, 2014, 05:17:19 PM »

Maggie - If you've nothing better to do, go for it ... but it's hardly a real issue - and odd that it only affects certain users,  Makes me think the "problem" is somehow on our end.

BTW - it hasn't always been that way ... just started in the past couple of months.
Logged
Didiki
Guest
« Reply #9 on: February 21, 2014, 05:59:50 AM »

No problems here signing in.

______
Dick
Logged
kcphoto2008
Doctor of Scooterology
*****

Karma: 1
Offline Offline

Location: Crestwood, Ky
Bikes Owned: 2012 Yamaha V-Star 950 Tour, 2009 Suzuki Boulevard S40 aka LS650, 2009 Piaggio BV250 (stolen by some worthless POS), Vespa S150 (sold)
Posts: 514

Thank You
-Given: 1
-Receive: 9



Email
« Reply #10 on: February 21, 2014, 08:27:37 PM »

EZ, I never allow passwords to be stored so it isn't that issue. I like Joan's answer best. 

By the way another note for you Maggie. It only happens when I try to log on from the main screen. Never happens if I try to log on while reading a forum post. 
Logged
Spyderist
RCR
Doctor of Scooterology
*

Karma: 8
Offline Offline

Location: Louisville, Ky (Lou-a-vul to the locals)
Bikes Owned: '16 Can-am Spyder RT Limited SE-6, '08 Suzuki Burgman 400 w/Minitrike (better half's), '07 Honda Reflex Sport (also better half's)
Posts: 580

Thank You
-Given: 9
-Receive: 38



« Reply #11 on: February 21, 2014, 11:05:23 PM »

When I logged on to RCR today, it worked the first time.  So I tried it again ... worked again.  Computers and the 'Net - can't live with 'em, can't live without 'em.

The ONLY thing that's changed is our service was out for about 20 hours ... the fix was swapping us to a better twisted pair between a couple of the terminals in our feed.  I can't imagine how that could be related.
Logged
Jarlaxle
Scooter Junior Professor
****

Karma: 1
Offline Offline

Location: New England
Bikes Owned: 2012 Suzuki AN400A Burgman
Posts: 335

Thank You
-Given: 12
-Receive: 3


« Reply #12 on: March 11, 2014, 02:30:06 AM »

It is actually quite simple, KC...your computer is, of course, possessed! :D

(Or not...............)
Logged

White 2012 Burgman 400...Airhawk 2, Best backrest, Bestem top box, Dr. Pulley sliders.
Spyderist
RCR
Doctor of Scooterology
*

Karma: 8
Offline Offline

Location: Louisville, Ky (Lou-a-vul to the locals)
Bikes Owned: '16 Can-am Spyder RT Limited SE-6, '08 Suzuki Burgman 400 w/Minitrike (better half's), '07 Honda Reflex Sport (also better half's)
Posts: 580

Thank You
-Given: 9
-Receive: 38



« Reply #13 on: May 19, 2014, 05:51:21 PM »

If you're still having this issue, try this ...

When the first screen pops up, click the Login button before entering your ID & Password.  When the error screen pops up, enter your ID & Password and you should be good to go.

I haven't had this problem on Maxi-Scoots but I do have it on RCR.  Today I inadvertently clicked Login without populating the login fields and when I subsequently completed the fields on the "re-entry" screen and clicked Login, it worked the first time. 

It's not really a fix but it's simpler than entering your login info twice.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!


Google visited last this page November 11, 2018, 01:52:25 AM